شاهرود پرس: مدیر آموزش و پرورش شهرستان شاهرود اقامه نماز را یکی از زیرمجموعه های حوزه پرورشی دانست و گفت: 90 درصد معاونان پرورشی مدارس به صورت غیر تخصصی در این بخش فعالیت می کنند.


سید حبیب الله میر ابوالحسنی صبح چهارشنبه در نشست تخصصی نماز که با حضور معلمان و مربیان پرورشی شهرستان شاهرود در دبیرستان دخترانه شاهد برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: پیگیری اقامه نماز در مدارس نیازمند حضور نیروهای متخصص است اما فقط 10 درصد از مربیان پرورشی متخصصان این حوزه بوده و باقی آنان نیروهایی هستند که به صورت داوطلبانه و با عشق و علاقه مشغول به کار شدند.
وی اضافه کرد: برای پیش برد این امر به صورت تخصصی، چند سالی است که طرح مدارس امین با حضور روحانیان و مشاوران مذهبی با محوریت اقامه نماز در مدارس شهرستان در حال اجرا است.
مدیر آموزش و پرورش شاهرود با تاکید بر این نکته که به دلیل کافی نبودن اعتبارات حوزه های علمیه، تمام مدارس شهرستان زیر پوشش این طرح قرار نگرفته اند، گفت: از مجموع 210 آموزشگاه شهرستان با داشتن 28 هزار و 600 دانش آموز، 9 آموزشگاه به صورت مدارس امین فعال هستند در حالی که این تعداد تا دو سال پیش فقط سه آموزشگاه بود.
میرابوالحسنی با اشاره به پیگیری آموزش و پرورش برای اجرای طرح مشاوران مذهبی در مدارس شهرستان، بیان کرد: نخستین اولویت در اجرای این طرح، گسترش مدارس هیات امنایی است و هم اکنون 45 روحانی در مدارس شاهرود در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به دعوت از روحانیان مشهد و قم برای حضور در مدارس گفت: محرم امسال 43 روحانی به مدارس شهرستان شاهرود فرستاده شدند.
میر ابوالحسنی از انجام کاری زیربنایی در آموزش و پرورش شهرستان شاهرود خبر داد و گفت: تمامی هزینه های اقامتی و رفت و آمد روحانیان از طریق مراکز رفاهی فرهنگیان شاهرود تأمین می شود.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش شهرستان شاهرود با داشتن پنج مرکز رفاهی ویژه فرهنگیان رتبه نخست کشور در زمینه ساخت این مراکز را دارد، گفت: مراکز رفاهی شهرستان با کمک 35 نفر از خیران و با هزینه 20 میلیارد ریال ساخته شده اند، بنابراین می توان نشان داد که حتی در زمان تحریم ها و مشکلات مالی انجام کارهای بزرگ امکان پذیر است.
معاون مدیر کل آموزش و پرورش استان سمنان یادآور شد: بر اساس نیت این خیران، در ماه های رمضان، محرم و صفر تمام این مراکز رفاهی در اختیار روحانیانی قرار می گیرد که برای تبلیغ و اقامه نماز از شهرستان های دیگر به مدارس شاهرود فرستاده می شوند و هزینه های جانبی دیگر مانند رفت و آمد و خوراک آن ها نیز از محل درآمد های مراکز رفاهی در دیگر روزهای سال تأمین می شود.
همچنین وی بر لزوم ساخت و تجهیز نمازخانه های مدارس با طراحی های زیبا تأکید کرد و گفت: با برپایی نشست هایی میان آموزش و پرورش شهرستان با اداره کل نوسازی مدارس، شیوه ساخت نمازخانه ها در مدرسه های نوساز به صورت سالن های بزرگ، زیبا و چند منظوره تغییر کرده است.
میرابوالحسنی با بیان اینکه ابتکار این طرح از آموزش و پرورش شاهرود بوده و به وزارت خانه نیز ابلاغ شده، افزود: از ابتدای مهر امسال پنج نمازخانه در مدرسه های شهرستان نیز به فرش های سجاده ای مجهز شده است.
نشست تخصصی نماز با عنوان تأثیر نماز در تحکیم و تقویت بنیان خانواده با حضور جمعی از فرهنگیان شهرستان شاهرود صبح چهارشنبه برگزار شد. 

. پرینت .
| نوشته خبر نگار | تاریخ ثبت 1395/09/03 - 12:47 | گروه خبر | آخرین ویرایش 1395/09/03 - 13:02 | 0 نظر |
مدیر آموزش و پرورش شاهرود: فعالیت غیر تخصصی 90 درصد معاونان پرورشی مدارس
© طراحی : سامانه نسیم