شاهرود پرس : دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در نامه‌ای سرگشاده خطاب به فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کردند: از حضرتعالی درخواست داریم که برای بررسی و تحقیق در خصوص مشکلات مدیریتی، آموزشی، علمی و رکود فضای پژوهشی و تولید علم در این دانشگاه، دستور مقتضی و بازرسی از این موارد را صادر کنید.


دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در نامه‌ای سرگشاده خطاب به فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کردند: از حضرتعالی درخواست داریم که برای بررسی و تحقیق در خصوص مشکلات مدیریتی، آموزشی، علمی و رکود فضای پژوهشی و تولید علم در این دانشگاه، دستور مقتضی و بازرسی از این موارد را صادر کنید.

 

متن کامل این نامه به شرح زیر است:

 

جناب آقای دکتر فرهادی؛


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری


با عرض سلام و اهدای تحیت

 

ضمن عرض تسلیت به مناسبت اربعین شهادت سید و سالار شهیدان، به استحضار می رساند در نظر داریم که درددل ها و دغدغه های دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود را مستقیما با حضرتعالی در میان بگذاریم. با گذشت حدود سه سال از شروع به کار فاتح، به عنوان مدیریت جدید دانشگاه صنعتی شاهرود، با اندکی تحقیق مشخص می شود که نه تنها پیشرفتی در بسیاری از امور علمی، آموزشی و پژوهشی رخ نداده است؛ بلکه دانشگاه در نوعی رکود و خمودی به سر می برد.

 

بیان نکات زیر صرفا در راستای انعکاس انتقادات و ابهاماتی است که در ذهن دانشجویان وجود دارد و خدای ناکرده قصدی برای ایراد اتهام کذب و واهی به مسئولان دانشگاه وجود ندارد. ان شاالله با تدبیر، درایت و دستورات مقتضی حضرتعالی ایرادات موجود رفع شده و شاهد پیشرفت این دانشگاه پرافتخار که در آستانه نیم قرن فعالیت مستمر قرار دارد، باشیم.


- در خصوص مسائل رفاهی و صنفی دانشجویان باید گفت که دانشجویان دانشگاه با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کنند. کمبود فضای خوابگاهی، کیفیت بد خوابگاه های موجود، گرانفروشی سراسام آور در خوابگاه های خودگردان، کیفیت نامناسب غذای سلف، عدم سرویس دهی و حمل و نقل مناسب دانشجویان بخش هایی از انتقاداتی است در حوزه معاونت دانشجویی وجود دارد. عملکرد ضعیف دکتر رمضانی به عنوان معاون دانشجویی، که از مدیران برجای مانده از دولت قبل است، اخیرا موجب تنش و اعتصاب و تحصن در فضای دانشگاه در خصوص کیفیت غذای سلف گردید که ممکن است در آینده نیز تکرار گردد. پس باید هر چه سریع تر برای بهبود و تغییر در این حوزه اقدام صورت پذیرد.


- درباره نحوه واگذاری سلف سرویس و رستوران آزاد دانشگاه به پیمان کار و گران بودن خدمات ارائه شده در رستوران آزاد نسبت به عرف دانشجویی، انتقادات و نارضایتی های زیادی وجود دارد.


- با انتقال قسمت عمده ای از فضای اداری و آموزشی دانشگاه به پردیس فناوری، متاسفانه نه تنها شاهد بهبود خدمت رسانی به دانشجویان مظلوم نبوده ایم، بلکه به علت بعد خارق العاده مسافت و دور افتادگی فضای های آموزشی، خوابگاهی و رفاهی این پردیس از هر نوع امکانات شهری، هر لحظه باید منتظر اتفاق ناگواری برای دانشجویان اعم از تصادف در بزرگراه، ضرب و جرح توسط اراذل و اوباش، حمله حیوانات وحشی مانند سگ و گرگ (به علت نزدیکی به بیابان های اطراف شاهرود) بود.

 

متاسفانه مسئولین دانشگاه به علت بهره گیری از وسیله نقلیه شخصی و اداری تصوری از این مشکلات را نیز در ذهن ندارند. به همه این مشکلات باید هزینه سرسام آور رفت و آمد به این پردیس و خوابگاه آن مخصوصا در شب را اضافه کرد. همچنین این مشکلات باعث کاهش زمان و کاهش بازدهی کلاس های عصر پردیس برای جلوگیری از مشکلات نقل و انتقال دانشجویان شده است.


- در دوره مدیریت آقای دکتر فاتح بودجه زیادی به یکی از دور افتاده ترین فضاهای دانشگاه، یعنی فضاهای واقع در معدن قدیمی دهملا، اختصاص یافته است که توجیه و علت این همه هزینه بدون هیچ بازده علمی و پژوهشی مشخص، برای دانشجویان و اساتید مبهم است. مشخص نیست که این فضاها دارای چه اهمیتی بوده اند که مسئولین دانشگاه، به جای هزینه کرد در امور پربازده تر علمی، پژوهشی و رفاهی دانشجویان، در این نقطه دورافتاده به ساخت و ساز پرداخته اند. شاید بسیاری از دانشجویانی که می شد این بودجه را برای آن ها خرج کرد، حتی اسم این مکان (بیشتر تفریحی) را نیز نشنیده باشند.

 

آقای دکتر فاتح باید پاسخ دهند که قرار است مشخصا در این فضا چه کارهایی انجام پذیرد و قرار است چه کسانی از دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه از آن استفاده نمایند و اگر کارکرد علمی برای آن مدنظر است دقیقا چه بازدهی علمی و آموزشی در آن برنامه ریزی شده است؟ همچنین باید پاسخ داده شود که آیا امکان نداشت با این بودجه امور مهم تری با بازدهی بالاتر انجام پذیرد؟


- در سه سال گذشته استخدامی هایی برای تامین هیات علمی در دانشگاه صورت پذیرفته است که در برخی موارد بدون اخذ تاییدیه صلاحیت عمومی، قرارداد با فرد استخدام شده منعقد و مکررا تمدید شده است.


جناب آقای وزیر


از حضرتعالی درخواست داریم که برای بررسی این موارد و شنیدن صدای دانشجویان و سایر دانشگاهیان دانشگاه صنعتی شاهرود و تحقیق در خصوص مشکلات مدیریتی، آموزشی، علمی و رکود فضای پژوهشی و تولید علم در این دانشگاه، دستور مقتضی و بازرسی از این موارد را صادر فرمایید.

 

با تشکر

 

جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

. پرینت .
| نوشته خبر نگار | تاریخ ثبت 1395/09/06 - 09:13 | گروه خبر | آخرین ویرایش 1395/09/06 - 09:23 | 0 نظر |
دانشجویان خطاب به وزیر علوم خواستار شدند: دستور بررسی مشکلات مدیریتی و رکود فضای علمی دانشگاه صنعتی شاهرود
© طراحی : سامانه نسیم